SCHILDERSBEDRIJF  AARDENBURG 
Top Kwaliteit en Gunstig Tarief

Diensten

 

 

Het belang van buitenschilderwerk

 

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren.

Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant uw huis of pand is van groot belang voor de duurzaamheid. Het is van belang uw huis of pand ongeveer eens in de vijf jaar van buiten te laten schilderen. Een belangrijke functie van buitenschilderwerk is het voorkomen van houtrot waardoor de kozijnen langer meegaan. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

 

Het belang van binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw huis. Bij binnenschilderwerk moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.

Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor sfeer en geeft u een goed gevoel. Toch heeft binnenschilderwerk ook nog een andere functie. Het zorgt namelijk voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage. 

 

Houtrot reparatie

Houtrot reparatie is helaas af en toe nodig. Het is een fenomeen dat vaak voorkomt in wat oudere panden. De hoofdoorzaken van zijn namelijk ondeugdelijk schilderwerk en detaillering. 

Houtrot voorkomen is natuurlijk beter dan genezen: goed onderhouden schilderwerk en goede afwatering en ventilatie voorkomen vaak al de meeste problemen. 

Soms is het echter te laat: Schildersbedrijf Aardenburg kan hierin verschillende oplossingen aandragen. Er zijn verschillende reparatiemethoden en materialen te bedenken, een en ander hangt uiteraard af van de ernst van de houtrot en omstandigheden in het huis of de ruimte. Vervanging van materialen is soms ook nodig; het aanpakken van de oorzaak is echter het belangrijkst 

Leg daarom uw probleem met betrekking tot houtrot aan de experts van Schildersbedrijf Aardenburg voor: wij denken met u mee over oorzaak en oplossing. Of dat nu reparatie, vervanging of iets anders is.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen